بیش از ۶۰ هزار نفر کارزار درخواست برداشتن محدودیت اینترنت بین‌المللی را امضا کردند

در پی حمله اسرائیل به ایران، مردم ایران چند روز بعد از شروع جنگ با محدودیت اینترنت بین‌المللی روبه‌رو شدند.

نزدیک به سه هفته از حمله اسرائیل به ایران می‌گذرد. پس از این حمله، چند روز بعد از شروع جنگ، دسترسی کاربران ایرانی به اینترنت بین‌المللی با محدودیت‌های جدی مواجه شد؛ محدودیتی که قرار بود با عادی شدن اوضاع کشور برداشته شود، اما همچنان ادامه دارد.

در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۴، کارزاری با عنوان «درخواست برداشتن محدودیت اینترنت بین‌الملل در وضعیت جنگی» آغاز شد که تا زمان نگارش این گزارش، بیش از ۶۰ هزار نفر آن را امضا کرده‌اند. در بخشی از متن این کارزار آمده است:

در دوره‌ای که ما زندگی می‌کنیم و به خصوص در وضعیت جنگی، فضای مجازی از اهمیت بالایی برخوردار است. محدودیت در این سطح روی اینترنت باعث استرس و فشارهای زیادی بر مردم آن کشور خواهد شد. زیرا این موضوع می‌تواند تأییدی بر صحبت‌های دشمنان مبنی بر موفقیت در جنگ باشد و ممکن است این وهم را برای مردم ایجاد کند که وضعیت کشور بسیار وخیم‌تر از آن چیزی است که در رسانه ملی به آن اشاره می‌شود.

در بخش دیگری از این درخواست، که خطاب به شورای عالی امنیت ملی و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نوشته شده، تأکید شده است:

بسیاری از اقشار مختلف جامعه، از جمله خبرنگارها، برنامه‌نویس‌ها، دانشجوها و… نیاز ضروری به استفاده از اینترنت جهانی دارند. این محدودیت‌های شدید در آینده می‌تواند باعث نارضایتی شدید در اقشار مختلف جامعه شود.

محدودیت‌ها از اواسط جنگ ۱۲ روزه آغاز شد و هنوز ادامه دارد. با اینکه خبرهایی مبنی بر بازگشت اینترنت به حالت عادی پس از آتش‌بس منتشر شد، اما بسیاری از کاربران، به‌ویژه گیمرهای ورزش الکترونیک، همچنان از مشکلاتی مانند اختلال در دسترسی به سرورهای بازی‌های آنلاین و پلتفرم‌های جهانی خبر می‌دهند.

این کارزار همچنان فعال است. اگر شما هم مایل به حمایت از آن هستید، می‌توانید از طریق این لینک آن را امضا کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *